FCK-keeper jubler efter derbysejr: Svært at sætte ord på

Kalle Johnsson jubler over FC Københavns sejr over Brøndby IF.

Viktor Fischer blev helten, da han sikrede FC København sejren med sin scoring til 2-1 i det 90. minut af et intenst københavnerderby mod Brøndby IF søndag.

Før Fischers scoring havde begge mandskaber imidlertid haft adskillige chancer for at bringe sig foran i anden halvleg. Både i Brøndbys og i FC Københavns mål var der velspillende keepere, og de holdt angriberne i store dele af kampen fra fadet.

FC Københavns Kalle Johnsson leverede således flere flotte redninger, og efter kampen har han svært ved at sætte ord på sejren.

- Det er svært at sætte ord på. Det er en fantastisk følelse, at vi vinder denne kamp, selvom vi kom bagud efter fem minutter. Vi fortsatte arbejdet, fik udlignet, og jeg er glad for at kunne hjælpe holdet, siger en glad Kalle Johnsson til TV3+.

Sejren betyder, at FC Købenahvn øger forspringet ned til Brøndby IF i Superligaen. Københavnerne har nu ni point ned til de blågule.