• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

FCK præsenterer markant overskud

FCK præsenterer markant overskud
Illustration

Selskabet bag FC København, Parken Sport & Entertainment, har netop offentliggjort regnskabet for 2013, der gav et overskud på 210,8 millioner. 

Af Martin Davidsen

Mens FC København har mistet et skridt i toppen af Superligaen efter søndagens 1-5-nederlag til FC Midtjylland, kan selskabet bag klubben til gengæld glæde sig over positive nyheder på den økonomiske front. 

Selskabet bag FC København, Parken Sport & Entertainment, har således netop offentliggjort koncernens årsrapport for 2013. Koncernens resultat før skat udgjorde et overskud på 210,8 millioner kroner. 

Det positive resultat skyldes primært FC Københavns deltagelse i Champions League samt salg af spillere. Resultatet for 2013 er således 154,5 millioner bedre end i 2012, hvor klubben ikke var med i Champions League-gruppespillet. 

Parken Sport & Entertainment forventer et overskud på 185-195 millioner kroner for 2014, men heri indgår, at FC København kvalificerer sig til gruppespillet i Champions League til efteråret, hvilket har en anslået effekt på omkring 160 millioner kroner. 

Dermed vil det have mærkbar effekt på regnskabet, hvis det ikke lykkes FC København at komme i Champions League til efteråret. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020