Det flotte årsregnskab kan i stor grad tilskrives Champions League-gruppespillet, skriver klubben i en pressemeddelelse.

FC København præsenterede mandag et årsregnskab med millionoverskud. Hele Parken Sport & Entertainment opnåede et overskud på 120,7 millioner kroner før skat, og det kan blandt andet tilskrives FCK's præstationer i Europa, hvor det især var gruppespillet i Champions League, der trak kapital til.

- Vi er stolte af resultatet, som viser, at de beslutninger, der er blevet truffet omkring at investere i FC København har båret frugt. Blandt andet via deltagelsen i UEFA Champions League. Vi kan også glæde os over, at Lalandia igen i 2016 har cementeret sig som Skandinaviens mest besøgte ferie- og aktivitetscenter. Vi har stor tro på, at vi kan fortsætte udviklingen og at vi har lagt fundamentet til, at Parken Sport & Entertainment får et stærkt 2017, siger bestyrelsesformand Bo Rygaard i en pressemeddelelse. 

Selskabets samlede resultat udgør 240,7 millioner kroner, men en nedskrivning på 120 millioner for fitness dk-kæden gør, at overskuddet altså bliver godt og vel halveret. Det er samtidig en fremgang på 166,8 millioner kroner sammenlignet med 2015, skriver Parken Sport & Entertainment.

FC København forventer i 2017 et overskud på 60 til 80 millioner før skat. Der er budgetteret med, at klubben når Europa League-gruppespillet.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO