• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

FCK-profil bekræfter: Melder afbud til U21-EM

FCK-profil bekræfter: Melder afbud til U21-EM
Foto: Mikael Sjoberg/Getty Images

Ludwig Augustinsson kommer ikke til at forsvare Sveriges titel til U21-EM. Hans kommende klub, Werder Bremen, ønsker ikke, at han rejser af sted.

Af Anders Dehn

FC København-profilen Ludwig Augustinsson er en af de A-landsholdsspillere, som skulle have været med det svenske U21-hold, der denne sommer skal forsvare EM-titlen. Det har backen dog takket nej til.

Landstræner Håkan Ericson havde i forvejen meldt ud, at han forventede at få et nej fra Augustinsson, og det bekræfter FCK'eren nu. Ifølge Augustinsson skyldes det, at hans kommende klub, Werder Bremen, ikke vil have, at han spiller.

Læs også: Landstræner: FCK-profil takker nej til U21-EM

- De vil have mig på plads, når de begynder at træne omkring den 25. juni. De kan ikke rigtig stoppe mig (formelt set skal klubberne afgive deres spillere, red.), men med tanke på, at det er et så vigtigt skridt på mig, har jeg ganske enkelt besluttet mig for at takke nej, siger Augustinsson i podcasten Tilläggstid.

Augustinsson var selv med, da Sverige for to år siden vandt U21-EM, og han fortæller, at det har været en tung og svær beslutning at skulle sige nej til at forsvare guldet. Men i dette tilfælde vægter hensynet til klubben altså højere.

- Vi har haft kontakt frem og tilbage den seneste uge, så det er for ganske nyligt, at jeg har fået styr på det hele. Signalerne, jeg får dernedefra, er, at de ikke vil have, at jeg skal spille, siger den svenske back.

Den endelige trup udtages 30. maj, hvor Håkan Ericson altså skal finde en erstatning for FCK-backen.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus