FCK-reserver fik store tæsk i Lüftner-comeback

FC Københavns reserver tabte med tenniscifrene 0-6 til FC Helsingør i Michael Lüftners comeback i den hvide trøje.

Michael Lüftner spillede tirsdag sin første fodboldkamp i syv måneder, da han var med for FC Københavns reserver mod FC Helsingørs ditto, og det blev ikke nogen særlig god oplevelse for den tjekkiske midtstopper, der startede inde i det centrale forsvar ved siden af Sotirious Papagiannopoulos

FC København, der også havde velkendte navne som Mohmmed Daramy, William Kvist, Robert Mudrazija og Nicolaj Thomsen i startopstillingen, fik læsterlige klø på Jens Jessens Vej på Frederiksberg.

FC Helsingør forlod banen med en 6-0-sejr i bagagen efter en firemåls-føring ved pausen. Nicolas Mortensen og amerikanske Collen Warner viste god form med henholdsvis tre og to mål.

Michael Lüftners comeback varede i 63 minutter, og så lod han sig udskifte. Kort forinden måtte William Kvist udgå med en skade, melder FC København på Twitter.