• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

FCK-stjerne klar til midtugens guldduel: Kan blive en fodboldfest

FC København og FC Midtjylland mødes på torsdag til en direkte kamp om guldet, og FCK-stjernen Viktor Fischer ser meget frem til kampen mod mesterskabsrivalen

Af Mikkel Sloth

FC København har fået en fremragende start på mesterskabsspillet, hvor det er blevet til tre sejre i tre kampe, senest over ærkerivalen Brøndby i går. Den nærmeste konkurrent til det danske mesterskab, FC Midtjylland, har til gengæld kun fået to uafgjorte og en enkel sejr i tre forsøg.

Det betyder, at FC København i toppen af tabellen har fået slået et hul på fem point ned til FC Midtjylland på andenpladsen. Men det forspring kan blive mindre, når de to hold på torsdag mødes i en direkte duel. Med en sejr vil FC Midtjylland igen ånde FC København i nakken, og derfor kræver torsdagens storkamp en toppræstation fra københavnerne

Det fortæller FC Københavns Viktor Fischer, der samtidig ser frem til en fantastisk aften i Telia Parken.

- Jeg tror, at det bliver en storslået aften. Midtjylland er toptunet og klar, som de altid plejer at være. De har spillet nogle af deres bedste kampe mod os, så vi skal selv være der, hvor vi er allerbedst, fortæller FCK-stjernen til klubbens egen hjemmeside og forsætter sin forudsigelse om torsdagens vigtige kamp: 

- Så tror jeg, at det kan blive en rigtig stor aften i Telia Parken med masser af mål, fantastisk stemning på lægterne, mange mennesker og en perfekt bane. Alt tegner til, at det kan blive en flot fodboldfest.

Med en sejr vil FC København bringe sig otte point foran FC Midtjylland i mesterskabskampen, og torsdagens opgør kan gå hen og blive afgørende i den tætte guldduel mellem de to hold, der har kørt parløb i toppen af Superligaen igennem hele sæsonen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus