FCK forlænger med forsvarsveteran
2016-03-15 09:03
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Forsvarsspiller Mikael Antonsson er usikker på, om han skal med Sverige til EM i sommer.

FC Københavns rutinerede forsvarsspiller Mikael Antonsson har sådan set været en fast bestanddel af det svenske landshold de seneste par år, men nu begynder den 34-årige svensker at tvivle på, om han skal være en del af EM-truppen til sommer.

Således begrunder Mikael Antonsson sin bekymring med, at han tidligere var en af de to stoppere, der spillede i både FCK og på det svenske landshold, men efter FCK har hentet Erik Johansson er Antonsson røget en ned som treer i FCK - og formentlig også på landsholdet. Og med tanke på forsvarsspillerens alder, frygter han, at landstræneren vælger en yngre model. I hvert fald er Antonsson ikke sikker på en billet til sommerens slutrunde.

- Man vil jo altid gerne være involveret i et landshold, og lige som alle andre har jeg set, at der er kommet nye folk frem - eller nye kan man måske ikke sige - men det er lidt yngre centrale forsvarsspillere, der spiller mere og mere i Europa, så nu må vi se, hvad Erik (Hamren, red.) vælger, siger Mikael Antonsson til det svenske medie Fotbollskanalen.se.

- Jeg ved, at konkurrencen er hård i det centrale forsvar. Sådan vil det altid være. Men hvis jeg ikke kommer med, vil jeg ikke grave mig ned. Jeg fortsætter med at gøre mit arbejde her for FCK, og så har jeg forhåbentlig en bedre chance for at komme med, siger han videre.

Mikael Antonsson har 28 landskampe på sit cv.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO