• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

FCK-talent scorede foran fantribune: Det har jeg altid drømt om

FCK-talent scorede foran fantribune: Det har jeg altid drømt om
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mohamed Daramy har altid drømt om at score foran FC Københavns stemningstribune, og i går gjorde han netop det. Nu håber han, at han scorer igen på søndag mod FC Nordsjælland.

Af Anders Dehn

Det er ikke sådan, at Mohamed Daramy aldrig har scoret for FC Københavns førstehold før. Det er ikke engang sådan, at han ikke har scoret i Parken før. Men målet mod Riga FC i går var hans første foran klubbens stemningsskabende fans på den ene endetribune.

Det betød noget særligt for den unge offensivspiller, hvilket man måske fornemmer på billedet i denne artikel. For Hvidovre-drengen Daramy har længe håbet, at han en dag ville lave et mål netop der.

Læs også: Bedst og værst: Lækker kasse fra udskældt profil

- Jeg har altid drømt om at score i enden foran Sektion 12. Det er dejligt at få spilletid og vist, at jeg stadig er her og er klar til at gribe chancen. Og det er dejligt at se, hvor glade fansene er for mig, selvom jeg ikke har spillet så meget. Men nu kommer der også en kamp søndag, og jeg håber at score der også, siger Mohamed Daramy til Ekstra Bladet.

Selv om målet mod Riga FC faldt til allersidst og "kun" øgede FC Københavns føring til 3-1, kan det vise sig at være vigtigt alligevel. For holdets udgangspunkt forud for returkampen er væsentligt bedre nu, hvor letterne ikke kan nøjes med at vinde 1-0 i Riga.

Læs også: FCK-helt: Vigtigt med en ekstra

Målet var Daramys tredje på seniorplan. De to første scorede han mod Viby IF i pokalturneringen og mod Esbjerg fB i Superligaen i foråret. Teenageren har dog haft svært ved at få spilletid på førsteholdet i denne sæson, hvor han blot er startet inde én gang: mod The New Saints i Champions League-kvalfikationen.

Daramy giver dog udtryk for, at han håber, at skaderne til Jonas Wind og Dame N'Doye kan åbne op for mere spilletid. Torsdag aften gjorde han i hvert fald sit til at anebefale sig selv til Ståle Solbakken. Se målet her:

Superliga

Mere Superliga

Fokus