FCK vinder sikkert i første træningskamp

FC København vandt lørdag 2-0 på hjemmebane i en træningskamp mod svenske Halmstad, der spiller i den næstbedste svenske række.

Victor Fischer og Jens Stage var målscorerne, da FC København vandt årets første træningskamp mod Halmstad.

Fischer sendte københavnerne på 1-0 efter bare 14 minutters spil, hvorfor udeholdet var 'i modvind' fra starten af opgøret.

De to mandskaber gik til pause med stillingen 1-0, efter en første halvleg med chancer til både hjemme- og udeholdet.

I anden halvleg skulle vi frem til det 76. minut, hvor FC København igen kom på måltavlen.

Pierre Bengtsson skyder et hjørnespark ind i panden på Jens Stage, der kunne heade hjemmeholdet i front med 2-0.

2-0 blev også kampens slutresultat, hvor københavnerne fik en god start på det nye år.