FCK sender Nicolaj Thomsen hjem til operation
2016-03-14 12:02
Foto: Tipsbladet

Ludwig Augustinsson har gode muligheder for at blive udtaget til det svenske landshold, der om tre måneder skal spille EM i Frankrig.

Når den svenske landstræner Erik Hamren tirsdag udtager sin trup frem mod de kommende landskampe, er det FCK'eren Ludwig Augustinssons store håb, at hans navn bliver trukket op. 
 
Der har længe været benhård konkurrence om pladsen som venstre back, men med tre måneder tilbage til EM, kan pilen pege i retning af FCK'eren.
 
Pierre Bengtsson er først begyndt at træne oven på en knæskade og er derfor ikke aktuel, Martin Olsson har tabt sin plads i startopstillingen i engelske Norwich, mens Oscar Wendt er skadet de kommende fire uger.
 
Ludwig Augustinsson har sammen med FC København haft en fornem åbning på forårssæsonen og han har et stort håb om, at landstræneren ser hans vej.
 
- Ja, meget. Der er nogen, der ikke har spillet så meget eller været skadet, så jeg håber, at jeg kommer med på tirsdag, siger Ludwig Augustinsson til fotbollskanalen.se
 
- Der er hård konkurrence på venstre back. Hårdere konkurrence end på andre pladser, og det må man acceptere. Det handler om at gøre det så godt, at du er en af de to, der kommer med. Det er det, som jeg skal, og jeg håber at få chancen snart
 
Ludwig Augustinsson forklarer selv, at indsatsen mod AaB i søndagens 6-2-sejr var stabil uden at være prangende. På tribunen i Parken blev der uden tvivl taget notater, da kampen blev overværet af det svenske landsholds spiller-manager Marcus Allbäck. 
 

 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO