FC København delte med østrigsk mandskab i træningskamp
2016-02-18 10:25
Foto: Tipsbladet

Forsvarsspiller Ludwig Augustinsson mener, at FC København står godt forud for Superliga-sæsonen.

De ligger nummer et inden klubbens 16 kampe i foråret, og i FC København er målsætningen også at ligge nummer et, når Superliga-sæsonen er forbi. Titelaspiranterne har godt nok mistet ghaneseren Daniel Amartey til engelske Leicester City, men alligevel ser det ifølge forsvarsspiller Ludwig Augustinsson godt ud.

Den svenske venstre back mener nemlig, at klubben har haft en forrygende optakt til en forårssæson, der åbner søndag den 28. februar med en hjemmekamp mod Esbjerg fB.

- Jeg tror aldrig, at holdet har været i så god en form, som vi er i nu. Og det er over hele linjen. Det synes jeg også, man kunne se i vores træningskampe i Dubai. I forhold for et år siden træner vi endnu hårdere. Vi er endnu bedre på alle parametre, fordi stammen på holdet har spillet sammen i længere tid nu. Som hold står vi godt sammen. Det ser super godt ud for fremtiden, siger Ludwig Augustinsson til FC Københavns hjemmeside.

De seneste to år har FC København ikke vundet de danske mesterskab - for to sæsoner siden var det AaB, der vandt, og i fjor var det FC Midtjylland.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO