• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

FCM bekræfter to SønderjyskE-profiler

FCM henter to SønderjyskE-profiler.

Af Kenneth Jensen

FC Midtjylland har hentet både Janus Drachmann og Marc Dal Hende, bekræfter FC Midtjylland nu.

Tipsbladet.dk kunne tirsdag aften fortælle, at Drachmann var på plads i FC Midtjylland, hvor han kommer til at kæmpe med blandt andre Tim Sparv om spilletid på den defensive midtbane.

Læs også: FC Midtjylland henter midtbanespiller i SønderjyskE

Begge spillere skifter på en fri transfer fra sommer, hvor deres kontrakter med SønderjyskE løber ud.

FC Midtjylland har skrevet en fireårig kontrakt med Marc Dal Hende gældende fra sommerne 2017, mens Janus Drachmann har skrevet under på en aftale, der løber fra sommeren 2017 og frem til udgangen af 2020.

- De har haft europæisk succes med SønderjyskE, og de vandt sølv i sidste sæson i Alka Superligaen, hvor de var to af nøglefigurerne på et stærkt SønderjyskE-kollektiv, siger sportsdirektør Claus Steinlein til klubbens hjemmeside og forklarer:.

- De kan tilføre os endnu mere power, og vi ser frem til at tilføje dem til vores trup.

- De passer godt ind i vores kultur og til vores DNA. De har begge to stor vindervilje og har gode værdier som mennesker, så vi er sikre på, at de vil bidrage positivt til vores trup, siger han.

28-årige Janus Drachmann har spillet i SønderjyskE i halvandet år og har udviklet sig til at være en bærende profil på holdet, hvor han med sit store løbearbejde og fight har været en nøglespiller for klubben. 26-årige Marc Dal Hende kom til SønderjyskE i sensommeren 2015 fra FC Vestsjælland. Han kom som kantspiller, blev omskolet til back, og siden er han blevet en profil for klubben med sin målfarlighed, aggressivitet og hurtighed.

Som udgangspunkt skifter de begge fra 1. juli 2017 til FC Midtjylland - dog kan de to klubber blive enige om en mindre transfersum, der gør, at de kan skifte allerede nu.

Superliga

Mere Superliga

Fokus