• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

FCM-boss: Junior Brumado er en klassespiller

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Ove Pedersen glæder sig til at følge Junior Brumado i den resterende del af sæsonen. FCM's assisterende sportschef kalder ham "en klassespiller".

Af Ole Hoffskov

Ove Pedersen har titel af assisterende sportschef i FC Midtjylland, hvor han også er en slags udenrigsminister. Den rutinerede fodboldmand har blandt andet til opgave at rejse rundt i verden og se fodbold og skabe kontakter, og det fortæller han om i et interview med Vejle Amts Folkeblad. 

Én af de spillere, der er kommet til FC Midtjylland efter en Ove Pedersen-rejse til Sydamerika, er brasilianeren Junior Brumado, der dog har haft det svært indtil videre i dansk fodbold og på sidstedagen af transfervinduet blev udlejet til bundproppen Silkeborg IF.

Læs også:FC Midtjylland-profil: Her kan vi blive bedre i Europa

Her nåede han lige akkurat at score sit første mål i dansk fodbold, inden Superligaen blev suspenderet. Det skete i sin kamp nummer 27. I 23 kampe for FC Midtjylland blev det ikke til en eneste scoring.

FC Midtjylland betalte i omegnen af 16 millioner kroner for Junior Brumado, og med det prisskilt in mente har brasilianeren slet ikke leveret i Danmark, men Ove Pedersen har fortsat stor tiltro til den 20-årige angriber, der også har spillet nogle fine kampe for Silkeborg IF.

Læs også:Erik Rasmussen afslører: Dårligt forhold til Vendsyssel-formand

- Vi køber ofte helt unge spillere, der er yngre end vore egne børn. Det kan tage tid for dem at vænne sig til den danske kultur. Ofte vælger vi at udleje den, men se bare på Junior Brumado i Silkeborg. Han er en klassespiller, selv om han ikke har haft succes med at lave mange mål. Ham glæder jeg mig til at følge, når vi kommer i gang igen, siger Ove Pedersen til Vejle Amts Folkeblad.

Junior Brumados lejeaftale med Silkeborg IF gælder for resten af indeværende sæson. I FC Midtjylland har brasilianeren en kontrakt frem til udgangen af 2023. 

Læs også:FCM-træner om rekord-pointsnit: Målet er mesterskabet

Læs også:Top 14: Stjernerne som Superligaen missede

Læs også:Krisen kradser: Men Superliga-klubberne ser bort fra lønnedgang

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: SønderjyskE - AaB

Det blev til et exit torsdag i Europa, så nu skifter fokus permanent til Superligaen for det danske mandskab Sønderjy...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.