• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

FCM-boss: Ståle er fantastisk til at lave damage control på forhånd

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-topbraget mellem FC Midtjylland og FC København blev vundet af hjemmeholdet, der nu er syv point foran FCK i tabellen.

Af Kenneth Jensen

De danske mestre fra FC København er presset i Superligaen, hvor Ståle Solbakken og holdet håber på at kunne genvinde mesterskabet.

Søndag aften blev det til et nederlag på 1-4 ude mod FC Midtjylland, og dermed er det klubben fra Ikast og Herning, der fører landets bedste række. Syv point ned til FCK.

Der havde før opgøret været sagt og skrevet meget om kampen og mesterskabet, hvor Ståle Solbakken havde været ude og tale om et hårdt kampprogram for FCK og mange skader, ligesom han kaldte mesterskabet for afgjort, havde det været FCM, der havde haft FCK's kampprogram og skader.

Læs også:FCM-keeper efter fire mål: Dejligt at modbevise kritikerne

Bestyrelsesformand Rasmus Ankersen svarede over for tipsbladet.dk igen på Solbakkens udtalelser, og før opgøret søndag udtalte administrerende direktør Claus Steinlein sig også, da han fik spørgsmålet, hvordan han så på "ordkrigen".

- Jeg kan vel sige, at havde vi haft deres penge, var vi mestre for længe siden. Nej, det er en del af gamet, og jeg synes, Ståle er fantastisk til at lave damage control på forhånd. Jeg suger til mig hver gang. Sidste år, hvor vi spillede på pokalkamp, er han ude og sige, han kommer med et andet hold. Han er god til det, Ståle, og respekt for det. Jeg så ham i jeres tv-program i mandags, hvor han uddyber det, og det bliver lidt mere nuanceret, og så er det jo ikke sådan, at man ikke kan forstå det, han siger, i forhold til, at de har international succes, de har mange kampe. Jeg synes, de har snakket lidt for meget om kampe, og skulle egentlig koncentrere sig om at vinde hver enkelt kamp og skaffe point til både Danmark og dem selv, sagde Claus Steinlein til 3+ og forklarede:

- Taber de, har han sagt, de har et hårdt kampprogram, og vinder de, er de helt fantastiske, og det er godt lavet. Det er det, de store managers laver rundt omkring. Der er vores holdning lidt anderledes. Det er længe siden, vi var i Europa, men så var vi i pokalen og havde flere kampe, og der troede vi på, vi kunne lykkes med begge turneringer. Det er deres måde at gøre det på - vi snakker sjældent om kampene, lød det.

Læs også:FCM's midtbanekriger: FCK kunne ikke gøre noget

FC Midtjyllands næste opgør er en udekamp mod OB, mens FC København har Hobro hjemme. Der går lige et par uger, før der bliver spillet kampe, da der for tiden er landsholdspause.

Mens FC Midtjylland har syv point ned til FCK, har FCK kun tre point ned til Brøndby IF.

Du kan se hele Claus Steinleins interview i afspilleren i toppen af artiklen.

Læs også:Solbakken revser mentaliteten efter nederlag til FCM: Vi var helt væk

Læs også:FCM knuser FCK og skaber klart forspring i superligatop

Læs også:LIVE: Sådan gik det til, da FC Midtjylland mødte FC København

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Lyngby BK - OB

To hold, der ikke er kommet specielt godt fra start i denne sæson, mødes i Lyngby i en yderst vigtig kamp.

Mere Superliga

Fokus