• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

FCM-brasilianer med respekt: Ingen dårlige hold i Superligaen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-klubben FC MIdtjylland ligger som en klart nummer et, og det gør holdet, fordi man bare har vundet og vundet og vundet. Men en af klubbens spillere afviser, at modstanden er for nem i den danske række.

Af Kenneth Jensen

Kun tre af 18 kampe i denne sæson har topholdet FC Midtjylland ikke vundet, og bare en af de tre kampe er endt med et nederlag, så klubben fra Ikast og Herning har sikret sig et godt forspring på syv point ned til nærmeste forfølger fra FC København.

Senest vandt mandskabet over bundholdet fra Silkeborg IF, og der er nu kun et par kampe igen af efterårssæsonen for holdet, der møder Brøndby ude og AGF hjemme i de to sidste.

Selv om holdet er fløjet fra resten af feltet i dansk fodbolds bedste række, afviser en af holdets spillere, at der har været nemme kampe i denne sæson.

Læs også:FC Midtjylland fortsat uden duo

- Der er ingen dårlige hold i ligaen. Et godt eksempel er senest, hvor vi spillede mod Silkeborg og var foran 2-0. De endte med at give os problemer til sidst i kampen. Så vi skal være opmærksomme på modstanderne, lyder det fra brasilianske Paulinho, der har talt med terra.com.

Han fortæller, at der er god energi og tro på tingene i det midtjyske for tiden.

- En af årsagerne til, at det går så godt i ligaen er, at vi har fokuseret på at vinde mesterskabet fra dag et. Og de ting, træneren arbejder på med os, fungerer godt. Alle tager godt mod ideerne, siger brasilianerne.

Læs også:Wolves formøblede føring i vanvittig kamp

Paulinho er selv kommet lidt tilbage på holdet, efter en skade holdt ham fra at spille flere kampe. Siden gjorde Nikolas Dyhr det så godt, at han beholdt sin plads som venstre back. Det hjælper også de to, at Marc Dal Hende for tiden sidder ude med en skade.

Indtil videre har den 24-årige brasilianer spillet fem kampe i Superligaen for FC Midtjylland. Han spillede sæsonens første to fra start, og så er han blevet indskiftet i de tre seneste.

Læs også:FC Midtjylland har midtbanegeneral tilbage - må undvære Anderson

Læs også:Startopstillinger: Varela tager venstre back

Læs også:FCM udtager truppen til topbrag: Tim Sparv og Marc Dal Hende er fortsat ude

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus