• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

FCM-debutant jubler: Man må sige, det var en perfekt runde for os

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Lasse Vibe er godt tilfredse med, at FC Midtjylland slog Lyngby BK mandag aften, efter FC København havde tabt til Esbjerg fB fredag.

Af Anders Dehn

Før foråret begyndte, var FC Midtjylland fire point foran FC København. Mandag aften øgede Superligaens tophold forspringet til syv point. Det glæder debutanten Lasse Vibe, siger han i Herning Folkeblad.

FC Midtjylland endte som en af første rundes store vindere, da holdet slog Lyngby BK med 2-0 mandag aften. Da havde FC København nemlig allerede tabt til Esbjerg fB om fredagen.

Læs også:FCM havde fire debutanter: Nemt med et fælles mål og stærk stamme

- Man må sige, at det var en perfekt runde for os. Den måde, som Superligaen har udviklet sig på med pointforskellen, er det naturligt den vej, som alle kigger lige. Det kan vi være godt tilfredse med, siger Lasse Vibe til Herning Folkeblad.

Vibe startede i angrebet for FCM, og dermed var han en af fire debutanter. En af de andre, Anders Dreyer scorede til 1-0, mens Ronnie Schwartz og Dion Cools kom ind undervejs.

Læs også:Danske klubber går glip af millioner ved Braithwaites skifte

Selv om FC Midtjylland sjældent skal gøre plads til fire nye i samme kamp, mener anfører Erik Sviatchenko, at indslusningen af de nye gik godt.

- Det er også spillere, der kender Superligaen - i hvert fald Vibe, Dreyer og Schwartz. Og så kommer Dion (Cools red.) ind med udenlandsk erfaring. Alle er faldet enormt godt til, og det er dejligt at se, at de alle får debut i dag. Jeg tror, at det er første gang, at vi har fire debutanter, der skal holde en tale derinde, så det var en fornøjelse, sagde Erik Sviatchenko til tipsbladet.dk efter kampen.

FC Midtjyllands næste opgave er fredagens udekamp mod Hobro IK.

Læs også:Fire år mere: FC Midtjylland forlænger med offensiv profil

Læs også:FCM-direktør: Solbakken er sindssygt god til at finde vinkler

Læs også:FCM-debut er ny start for Ronnie Schwartz: Jeg er kommet videre

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus