• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

FCM-direktør drømmer om Arsenal, Chelsea og Milan i gruppespillet

Hvis FC Midtjylland går videre til Europa League-gruppespillet, kan der vente nogle store modstandere. Og så vil det indgyde respekt rundt om i Europa, mener Claus Steinlein.

Af Anders Dehn

I aften spiller FC Midtjylland en af sæsonens vigtigste kampe, hvis ikke den vigtigste kamp. Der er returopgør mod Malmö FF i Europa League-playoff, og hvis de danske mestre går samlet videre, kan de se frem til mindst seks gruppespilskampe.

Her kan de få nogle store hold som modstandere. Den stolthed og blåstempling af FC Midtjylland som klub, endnu en deltagelse i Europa League vil medføre, betyder mere for administrerende direktør Claus Steinlein end de 50 millioner kroner, det i givet fald vil kaste af sig.

Læs også: Steinlein: Skuffende hvis vi ikke slår Malmö

Helt konkret drømmer han om møder med nogle af kontinentets store klubber.

- Det er lige så meget stoltheden og følelsen til hele regionen. At alle folk får den der fornemmelse af, at det er noget stort. Den pulje, man kan komme i, den hedder Arsenal, Chelsea, den kan hedde Milan, så man kan virkelig få nogle spændende modstandere og give en ekstraordinær oplevelse til hele regionen. Det, synes jeg, er fedt, siger Steinlein i et interview med FCM TV.

Læs også: Steinlein drømmer stort: Vil tage point fra Barcelona og Real Madrid

- Så det vil betyde rigtig meget: to gange DM, to gange gruppespil på fire år, det vil ligesom blåstemple os og sige: Vi hører til der, hvor man skal have kæmpe respekt omkring FC Midtjylland, og det vil man have i alle europæiske klubber også.

FC Midtjylland kommer dog ikke til at møde alle tre klubber, som direktøren remser op. For både Chelsea og Arsenal er placeret i første seedningslag og kan således ikke ende i samme gruppe, mens AC Milan enten kommer i første eller andet lag, alt efter hvem der ellers kvalificerer sig.

Der er kickoff til det afgørende opgør mod Malmö i aften klokken 19.15 i Herning.

Superliga

Mere Superliga

Fokus