• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

FCM-direktør: Ståle er presset

FCM-direktør: Ståle er presset
Polfoto/Ernst Van Norde

Allerede inden forårssæsonen er der spændinger mellem nummer et og nummer to, FC Midtjylland og FC København.

Af Kenneth Jensen

Det startede i efteråret, hvor FC København-træner Ståle Solbakken fortalte, at han forventede, FC Midtjylland ville få gummiben, som de plejer. Siden forsvarede Glen Riddersholm sig selv og sit hold. Et transfervindue har holdt de to klubber beskæftigede, men nu er der igen ved at være gang i en verbal krig mellem nummer et og nummer to i Superligaen.

FC Midjtjyllands indkøb af Martin Pusic fik FCK-træner Ståle Solbakken til at erklære, at der ikke er meget talentklub over FCM, når klubben henter Superligaens delte topscorer Martin Pusic for 7,5 millioner kroner i Esbjerg. Og nu er det så FC Midtjyllands tur til at svare på den norske managers kritik.

Læs også: Ståle: Vi har gjort det fornuftigt

- Jeg tror, at når de store københavnere bliver truet lidt, så spiller de med musklerne. Jeg tager det egentlig bare som et tegn på, at de er lidt pressede, siger FC Midtjyllands sportsdirektør, Claus Steinlein, til tv3sport.dk og foklarer videre:

- Hvis de ikke bliver mestre i år, hvilket vi selvfølgelig håber, at vi gør, så er de ikke blevet mestre to år i træk, og de har kun vundet én gang i de sidste fire år. Det må jo være utroligt skuffende for en stor klub som FCK, siger Claus Steinlein.

Banen er allerede kridtet op til en intens og spændende forårssæson i Superligaen, hvor FCK lige nu er otte point efter FC Midtjylland.

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Mere Superliga

Fokus