Nigerianske Rilwan Hassan er på vej tilbage, efter han i august brækkede benet. Han fortæller her om en svær tid.

Det skulle have været Rilwan Hassans sæson. Sådan havde den 24-årige nigerianske kantspillet det i hvert fald selv, da sæsonen gik i gang, og FC Midtjylland stod foran mange interessante kampe. Men allerede i august gik Rilwan Hassans sæson i store dele i stykker, da han brækkede benet.

Siden har Hassan ikke været i aktion, og han arbejder nu på træningsbanen for at komme tilbage. Stækere end nogensinde. Han erkender dog, at tiden fra august til nu ikke har været den nemmeste.

- Jeg er en anden person, når jeg er skadet. Jeg ved ikke, om folk kan se det på mig, for jeg vil jo bare gerne lave det, jeg elsker at lave. Jeg vil tilbage, og jeg har ikke i sinde at tænke på, at jeg har haft en alvorlig skade. Jeg arbejder hårdt, og sådan skal det også være, siger den 24-årige FC Midtjylland-spiller til tipsbladet.dk.

Han fortæller, at skaden kom på det værst-tænkelige tidspunkt, hvor han først havde sagt farvel til sine gode venner Sylvester Igboun og Izunna Uzochukwu, der begge skiftede væk fra FC Midtjylland i sommer. Hassan skulle have været det næste, og med et godt efterår kunne han måske have skiftet nu.

- Det var min drøm, inden jeg fik skaden, at blive solgt. Og de to smuttede begge i sommer, samtidig med at jeg blev skadet, så det var faktisk svært. Jeg har haft det lidt, som om jeg var alene. Men jeg har haft andre holdkammerater, der har hjulpet mig, og det er jeg taknemmelig for, siger Rilwan Hassan og forklarer videre:

- Jeg kunne heldigvis ringe til mine venner, og der er også Paul (Onuachu, red.) og David (Babajide David, red.), der har været gode til at besøge mig og hjælpe mig med ting. Men jeg savner da mine venner, som jeg i mange år spillede med siger han videre.

Rilwan Hassan har kontraktudløb om et halvt år, men han vil ikke spekulere i fremtiden og holder i stedet fokus på at gøre det godt i foråret.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO