• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

FCM-keeper: Vi manglede nogle procenter i indlæg og afslutninger

Foto: Getty Images

FC Midtjyllands målmand Jesper Hansen kunne se, at der manglede en del forskellige for Superligaens førerhold i nederlaget til AC Horsens mandag eftermiddag.

Af Oliver Okstrøm

Før coronapausen havde FC Midtjylland kørt igennem forårssæsonen uden de store vanskeligheder, men i den første kamp efter den ufrivillige pause blev det til et nederlag på hjemmebane til AC Horsens på 0-1.

For FC Midtjyllands målmand Jesper Hansen var det en kamp, som forløb sig som Horsens gerne ville have det, ligesom han mener, at FCM-mandskabet manglede fart og kreativitet med bolden i opgøret.

Det fortæller FCM-målmanden i et interview med Herning Folkeblad.

- Horsens gjorde det svært for os, og de vandt de fleste dødbolde og nærkampe, men selvom vi kom bedre ind i kampen, manglede vi generelt nogle procenter i vores indlæg og afslutninger. Vi kom frem til nogle chancer, som vi skal score på, lyder det fra Jesper Hansen.

Derudover peger han på, at nederlaget til Horsens er et setback, som de ikke havde regnet eller håbet på. Dog påpeger Hansen, at det nu kan betyde, at de ved, at de skal gøre det bedre og finde kvaliteten frem, som man har vist tidligere i sæsonen.

FC Midtjyllands sidste kamp i grundspillet er på søndag mod FC Nordsjælland på udebane.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.