• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga tipsbladet.dk

FCM-komet: Svært at falde ind

FCM-komet: Svært at falde ind
Foto: Anita Graversen/Getty Images

18-årige Oliver Olsen træner med superligatruppen i FC Midtjylland og kan tydeligt mærke, at han ikke er blandt de bedste endnu.

Af tipsbladet.dk

FC Midtjyllands hentede i februar den dengang 17-årige Esbjergspiller Oliver Olsen til klubbens U19-hold. Og den unge forsvarsspiller har taget klubben med storm.

Faktisk så meget, at han siden sommerpausen har trænet med hos superligatruppen i klubben. Og den nu 18-årige spiller kan tydeligt mærke forskel på at rykke det næste skridt i karrieren.

- Hierarkierne er jo, som de er i fodbold. Det er de unge, der tager tingene med ud og ind. Det har været lidt svært at falde ind, men samtidig har de andre været rigtig gode til at tage imod mig, siger Oliver Olsen til FCM TV.

Oliver Olsen har endnu sin superligadebut til gode, men er formentlig at finde i U19-truppen, der på onsdag spiller returopgør i Youth League mod irske Bohemian FC.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.