• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

FCM-målmand: Dødbolde og duelspil bliver afgørende mod Vendsyssel

De to D'er bliver ifølge FC Midtjyllands Jesper Hansen udslagsgivende, når FCM tager nordpå på mandag.

Af Oliver Okstrøm

De danske mestre fra FC Midtjylland begynder forårssæsonen i hælene på ligaens førerhold fra FC København, og derfor er det afgørende for midtjyderne, at det bliver til tre point mod Vendsyssel på mandag.

Her bliver det ifølge FCM-målmand Jesper Hansen til at blive en kamp, hvor mestrene skal holde hovedet koldt, da Vendsyssel-mandskabet kan spille helt frit. Det siger målmand Hansen i et interview på FC Midtjyllands officielle hjemmeside, hvor han også påpeger, at særligt to ting bliver afgørende i kampen

- Standardsituationerne skal vi være skarpe på, og det samme gælder i duelspillet, som der kommer til at være meget af. Vi skal have kampen spillet på vores præmisser, og det betyder blandt andet, at vi skal være i boldbesiddelse så meget som muligt, siger han og fortsætter:

- Jeg har en god fornemmelse, og vi glæder os helt vildt til at komme i gang med at spille om point igen, lyder det fra Jesper Hansen.

Derudover kommer han også ind på, at holdet har haft en god opstartsfase i januar, hvor de har været på en god træningslejr i Dubai.

Alle har været i spil hen over den seneste tid, og vi ved, hvor hinanden er. Jeg synes, det ser rigtig godt ud, men vi er også bevidste om, at der venter os en vanskelig opgave på en svær udebane i Nordjylland, fortæller Jesper Hansen.

Kampen mellem Vendsyssel og FC Midtjylland spilles mandag aften klokken 19, og den sendes direkte på TV3 Sport.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.