• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

FCM-målmand tilbage efter tragedie: Skal med til pokalfinalen

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Jesper Hansen mistede i sidste uge sin lillebror og sad derfor over, da FC Midtjylland slog FC København. Han har dog trænet med i hele denne uge og bliver også en del af holdet i fredagens pokalfinale.

Af Anders Dehn

Når FC Midtjylland på fredag spiller klubbens femte pokalfinale, bliver det formentlig med førstemålmand Jesper Hansen mellem stængerne. Han fik ellers fri, efter hans lillebror omkom i en trafikulykke i sidste uge, men han har selv meldt sig tilbage på træningsbanen.

Hansen nåede at sidde over til to træninger fredag og lørdag samt kampen mod FC København i søndags, men cheftræner Kenneth Andersen fortæller, at målmanden er i spil til pokalfinalen.

Læs også: Tragedie holder Jesper Hansen ude mod FCK

- Jesper træner med os igen. Det har han gjort siden i mandags, og jeg kan også godt bekræfte, at han bliver udtaget til pokalfinalen, siger han til Herning Folkeblad.

Om det også betyder, at han starter på banen, frem går ikke. Da Jesper Hansen sad over i weekenden, spillede den erfarne andenmålmand Mikkel Andersen. Det var hans bare anden kamp for førsteholdet i denne sæson, efter han også fik den allerførste pokalkamp mod Dalum IF i efteråret.

Læs også: Pokaloptakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Jesper Hansen har to gange tidligere spillet og vundet den danske pokalturnering. Det var med FC Nordsjælland, og i begge tilfælde var modstanderen netop FC Midtjylland.

Der er kickoff til pokalfinalen på fredag klokken 17.

Superliga

Mere Superliga

Fokus