• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

FCM planlægger at hente ny angriber - og leje ham ud

FCM planlægger at hente ny angriber - og leje ham ud
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Der skal sandsynligvis hentes en ny angriber udefra, som derefter bliver udlejet til FC Fredericia i 1. division, fortæller Ove Pedersen.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland har i dette transfervindue hentet en række spillere, som de har lejet ud med det samme. Her kan nævnes Sammy Skytte og Søren Reese, der er i AC Horsens og Manjrekar James i FC Fredericia.

Det lader nu til, at de danske mestre leder efter en angriber, som de kan udleje, og her ser det ud til, at den efterfølgende destination bliver FC Fredericia.

Det skriver Fredericia Dagblad, der har talt med FC Midtjyllands assisterende sportschef Ove Pedersen.

Her kan det dog både ende med, at der bliver tale om en angriber, som allerede er i FCM-truppen, som skal modnes i 1. division, ligesom det altså også kan blive sådan, at midtjyderne henter en, som de tror på, og derefter lejer de spilleren ud, forklarer Pedersen

I FC Fredericia peger klubbens direktør Stig Pedersen på, at man bedst kan bruge en targetmand til holdet, men det kan Ove Pedersen ikke love.

- Kigger man udelukkende på det gennem FC Fredericas briller, er der brug for en target-angriber. For de andre typer har de. Men hos os kigger vi først og fremmest på forretnings-casen. Finder vi en, der er god nok, men som ikke lige præcis er en target-angriber, er vi også indstillet på det, siger Ove Pedersen til avisen.

Der er omtrent to uger tilbage af transfervinduet for Ove Pedersen og FC Midtjylland til at finde angriberen og leje ham ud.

Superliga

Mere Superliga

Fokus