• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

FCM-profil før årets første kamp: Der er lagt op til et stort forår

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Marc Dal Hende øjner både en pokaltitel og et mesterskab til FC Midtjylland, der åbner foråret i aften mod Vendsyssel FF.

Af Anders Dehn

Selv om Superligaen kun er lidt over halvvejs gennem sæsonen, virker det sikkert og vist, at titlen skal fordeles mellem to hold: FC København og FC Midtjylland. I det lys var det noget af et signal, FCK sendte søndag aften, da holdet bankede OB 6-1.

Sejren bragte desuden holdet seks point foran FC Midtjylland i toppen af rækken, men allerede i aften kan det svinde ind til tre point igen. Det kræver en midtjysk sejr over Vendsyssel FF i rundens sidste Superliga-kamp.

Læs også: Optakt: Vendsyssel FF - FC Midtjylland

Marc Dal Hende glæder sig til at tage hul på foråret, som ifølge wingbacken kan blive et mindreværdigt et for FCM, der er i kvartfinalen i Sydbank Pokalen og altså i høj grad en del af mesterskabskampen.

- Der er lagt op til et stort forår, hvis alt går, som vi håber og tror på. Det ser jo ud til, at vi fortsætter kapløbet med FCK - lige som i sidste sæson, hvor vi oplevede det samme med Brøndby, siger Dal Hende til Herning Folkeblad.

For et år siden havde Brøndby i store dele af foråret overhånden mod FC Midtjylland, der haltede konstant efter. Først efter andensidste spillerunde overhalede Marc Dal Hende og co. deres rivaler.

Aftenens modstandere har dog rigeligt at spille for selv, da de ligger tredjesidst i Superligaen og har brug for alle de point, de kan få.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.