• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

FCM-profil glæder sig til forårsdebut: Vil gøre alt for tre point

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Evander har forlængede tidligere på ugen sin kontrakt med FC Midtjylland, og glæder sig nu til at kunne hjælpe holdet efter at have udstået karantæne i forårspremieren

Af Mikkel Sloth

Da FC Midtjylland i mandags vandt med 2-0 over Lyngby i holdets første kamp i foråret, måtte de undvære offensivspilleren Evander, som sad ude med karantæne. Han trak alligevel overskrifter dagen efter, da han forlængede sin kontrakt med midtjyderne, så parterne nu har papir på hinanden til 2024.

I aften skal FC Midtjylland igen i aktion i 3F Superligaen, denne gang mod Hobro. Og her kan 21-årige Evander endelig få sin første kamp i foråret, efter han så til fra tribunen mod Lyngby. Og den brasilianske kreatør glæder sig til at være med igen. Det fortæller han til FC Midtjyllands hjemmeside.

Læs også:To spillere mangler: Hobro udtager truppen til FCM-kamp

- Det er svært at være ude, jeg vil selvfølgelig helst være på banen og hjælpe mine holdkammerater. Jeg vil selvfølgelig helst spille, men det er en del af spillet. Men nu er jeg tilbage, og jeg vil hjælpe holdet.

Selvom FC Midtjylland og Hobro ligger i hver sin ende af tabellen, forventer Evander en hård kamp mod den nordjyske modstander, hvor 3F Superligaens tophold skal arbejde hårdt for sejren.

- Det bliver en svær kamp i morgen (i dag, red.). Jeg håber, at vi kan tage sejren, og vi vil gøre alt for at få de tre point ind, siger Evander og fortstætter:

- Vi skal lægge kræfter og energi i kampen. Det bliver svært. Det bliver ikke nemt, også fordi banen ikke er så god. Men vi vil gøre alt, og jeg håber, vi får tre point. 

Det er kl. 19:00 i aften, at det går løs på DS Arena i Hobro.

Læs også:FC Midtjylland-trup udtaget: Småskadet Paulinho er med

Læs også:Optakt: Hobro IK - FC Midtjylland

Læs også:Evander efter forlængelse: Jeg er ikke færdig med at betale tilbage

Læs også:Fire år mere: FC Midtjylland forlænger med offensiv profil

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus