• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

FCM-profil: Jeg ville stadig være skuffet, hvis jeg var i Brøndby

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Forud for aftenens kamp mod sidste sæson sølvvindere siger Marc Dal Hende, at udfaldet af mesterskabskampen ikke betyder noget for ham og FC Midtjylland.

Af Anders Dehn

Det kan godt være, at Brøndby IF kun lige ligger inden for top 6, men aftenens Superliga-kamp er stadig et opgør mellem sidste sæsons to bedste hold i dansk fodbold. Her udspillede FC Midtjylland og deres gæster fra Vestegnen flere tætte opgør om de guldmedaljer, der i sidste ende endte i Herning.

Pokalen står til frit skue fra forpladsen på MCH Arena, og Brøndby-spillerne kan, hvis de kigger efter den, formentlig spotte den i et vindue, når bussen parkerer foran stadion. Spørgsmålet er så, om sidste sæsons udfald stadig spøger, når holdene går på banen klokken 19. 

Læs også: Optakt: FC Midtjylland - Brøndby IF

- Jeg synes ikke, det betyder noget for os nu. Jeg ved jo ikke med Brøndby, om de stadig er skuffede over det. Det ville jeg da være, hvis jeg var i Brøndby, siger Marc Dal Hende med et smil til Herning Folkeblad.

- Men selvom Brøndby vel stadig ikke har ramt deres topniveau, er det her jo stadig en stor kamp i Danmark.

Holdene mødtes også tidligere på sæsonen, hvor det endte med 2-2 på Brøndby Stadion, hvorfor de blågule altså endnu ikke har fået en lille hævn for det missede mesterskab. Og måske er chancerne for at få det i aften gode.

Brøndby vandt begge opgør på MCH Arena i foråret, henholdsvis 0-1 og 2-3 - og vandt i det hele taget fire ud af fem kampe mod FCM, inklusiv pokalsemifinalen. I det opgør modtog Marc Dal Hende det røde kort.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020