• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

FCM-profil om fremtiden i FCM: Fifty-fifty om jeg forlænger eller stopper

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Midtjylland har i høj grad truppen på plads til den kommende sæson. Der er ikke mange kontraktudløb, og således er det reelt kun Tim Sparvs fremtid, der skal afklares. Selv ved finnen ikke, hvad der skal ske.

Af Kenneth Jensen

Han havde satset på, at denne sommer skulle være kulminationen på en flot fodbokarriere, men den rutinerede midtbanespiller Tim Sparv fra FC Midtjylland må vente et år mere på at spille EM. Finland har aldrig tidligere været med ved en slutrunde, men må vente et år mere på grund af coronavirus-pandemien.

For Tim Sparv venter der en interessant beslutning i løbet af foråret, for til sommer har midtbanespilleren kontraktudløb i FC Midtjylland, og overvejelserne han har talt med Ekstra Bladet om.

Læs også:Sparvs kontrakt løber ud til sommer: Efter coronakrisen genoptager vi dialogen

33-årige Tim Sparv fortæller, at han ikke føler sig sikker på, at han skal være i FC Midtjylland fremadrettet, selv om han er glad for at være i klubben.

- Jeg vil hverken lægge pres på mig selv eller klubben. Lige nu vil jeg sige, at det er fifty-fitfy, om jeg forlænger eller stopper, siger han til Ekstra Bladet.

Læs også:SønderjyskE følger trop: - Hele samfundet er i krise lige nu

FC Midtjyllands sportschef, Svend Graversen, fortalte til Herning Folkeblad i sidste uge, at man har i sinde at genoptage snakken med Sparv, når man kommer på den anden side af coronavirus-pandemien.

Tim Sparv er kaptajn for Finland, og hvor han har været enormt vigitg for FCM, siden han i sommeren 2014 skiftede til klubben fra Ikast og Herning, har han i denne sæson både været ukampdygtig og ude af startopstillingen af sportslige årsager. 

Finnen har spillet 12 af 24 kampe i denne Superliga-sæson - senest var han sat helt uden for truppen, da FC Midtjylland vandt med 2-0 ude over Randers FC.

Læs også:Trods 36 år og udskudt slutrunde: EfB-anfører drømmer stadig om EM

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

Læs også:Brasilianer meldes færdig i Midtjylland: Ramt af ny alvorlig skade

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus