• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

FCM stikker til Ståle: Han har brændt fingrene på eksotiske indkøb

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Midtjylland-direktøren Claus Steinlein tror, at Ståle Solbakken og FC København holder sig til at handle skandinavisk, da de har brændt fingrene på eksotiske indkøb tidligere.

Af Victor Risager

FC København og FC Midtjylland var de to klare tophold i sidste sæsons Superliga, og i denne sæson er begge mandskaber også startet med to sejre på to runder.

De to hold adskiller sig imidlertid på et markant område, og det er på deres strategi på transfermarkedet. Hvor FC København har satset på at købe spillere fra andre skandinaviske klubber og har hentet spillere som Victor Nelsson, Sten Grytebust og Jens Stage fra danske klubber denne sommer, har FC Midtjylland hentet spillere fra mere eksotiske adresser.

Denne sommer har midtjyderne således hentet Sory Kaba fra Guinea i franske Dijon samt brasilianske Paulinho fra Esporte Clube Bahia.

Og FC Midtjyllands direktør Claus Steinlein har et bud på, hvorfor FC København holder sig til danske spillere, forklarer han i et interview med Ekstra Bladet

- Jeg kan da godt forstå, at Ståle satser skandinavisk, eftersom han har brændt fingrene på flere dyre spillere fra mere eksotiske adresser tidligere, lyder det kækt fra Claus Steinlein - formentlig med henvisning til spillere som serbiske Uros Matic og Andrija Pavlovic samt argentinske Franco Mussis, der aldrig fandt fodfæste i FC København.  

Claus Steinlein forklarede smatidig, at han mener, at Sory Kaba og Paulinho kommer fra en højere hylde end de spillere, man kan hente i Superligaen.

FC Midtjylland har især satset på brasilianere i de seneste transfervinduer, hvor de foruden Paulinho har hentet Evander, Patrick og Junior Brumado. Desuden råder de over spillere fra Canada, Australien, Bulgarien, Ukraine og Nigeria. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.