• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicklas Grodt Degn

FCM-stopper: Som forsvarsspiller elsker man sådan nogle kampe

Foto: Rene Schutze/Getty Images

Erik Sviatchenko jubler over de tre point og en hård fight fra FC Midtjylland-mandskabet, der fastholder sit forspring i toppen af Superligaen med en sejr over Randers.

Af Nicklas Grodt Degn

Det var ikke kønt, men der blev kæmpet til sidste fløjt fra begge hold, da FC Midtjylland hjemme i Herning cementerede sin førsteplads i Superligaen med en 2-1-sejr over Randers FC.

Måden den kom i hus på glædede efterfølgende FCM-stopperen Erik Sviatchenko.

- Jeg kan godt lide sådan nogle kampe. Der bliver givet og taget. Vi kæmper hele vejen igennem og vi er dominerende. Men Randers er et godt hold, der er svære at spille imod, så når vi lavede fejl, var de klar til at straffe os. De her kampe kommer en i en sæson, hvor man bare skal krige. Som forsvarsspiller elsker man sådan nogle kampe. Jeg er lidt ærgerlig over, at vi indkasserer et mål, men det vigtigste er, at der står tre point og at vi ligger nummer et, sagde Erik Sviatchenko efter kampen til TV3 Sport.

Målene blev ikke sat ind af FCM-angriberne, der fortsat har svært ved at få gang i målformen, men det bekymrede ikke Sviatchenko.

- Jeg er sgu ikke så nervøs. Overhovedet ikke. Hvis vi bliver ved med at vinde med et enkelt mål, og med den soliditet, hvor vi ikke giver meget væk, så kommer det til at være rigtig godt. I forhold til angriberne, så kommer det. Det er nogle fantastiske angribere, der arbejder hårdt, hver eneste dag, så der er ingen panik. Det skal nok komme.

FC Midtjylland har nu et forspring på fire point ned til FC København på andenpladsen. Randers FC ligger på fjerdepladsen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.