2016-02-10 11:46
Foto: Ole Steen/Polfoto

Efter salget af Morten 'Duncan' Rasmussen til AGF er det uvist, hvem der får chancen i FC Midtjyllands angreb. Jess Thorup er begejstret for de muligheder, han har.

Der er flere muligheder, når FC Midtjylland-træner Jess Thorup om lidt over en uge sætter sit første hold til en gældende turneringskamp i foråret. Torsdag den 18. februar skal FCM op mod Manchester United i Europa League - en kamp der spilles i Herning - og det bliver interessant at se, hvad Thorup gør med pladsen som frontangriber.

For efter salget af Morten 'Duncan' Rasmussen er det en smule mudret, hvem der spiller fra start. 'Duncan' var fast mand i FCM, men han er solgt til AGF, og nu kæmper flere om spilletid på positionen. Mest oplagt er Paul Onuachu og Martin Pusic, men det er samtidig to vidtforskellige typer. Onuachu er den store, dødboldsstærke angriber, der holder godt i bolden, mens Pusic er mere målfarlig, hårdt-arbejdende og flakkende.

Men det er slet ikke sikkert, at det bliver en af de to, der kommer til at spille fra start på det, Thorup kalder 9er positionen. Der er nenmlig flere muligheder, såsom nyindkøbet Vaclav Kadlec samt Marcos Urena.

- Kadlec kan spiller som 9er, han skal spille som kant, og han kan spille bag en angriber. Det er lidt det samme med Urena, selv om han er en anderledes type, der tager mange dybdeløb. Paul er mere stationær, mens Pusic er flakkende, siger Jess Thorup til tipsbladet.dk.

- Det ser spændende ud, og vi har mange variationer, som vi kan benyttes os af i en kamp. Det er jo vigtigt at have flere strenge at spille på, og vi har muligheden for at ændre med Paul, Pusic og Kadlec, siger han videre.

Og kampen mod Manchester United bliver interessant, fordi man i Jess Thorups startopstilling kan læse en del og, hvad han gør sig af tanker om kampen.

- Den angriber, vi spiller fra start, er fra vores side også et signal om, hvilken kamp vi forventer, siger Jess Thorup.

FC Midtjylland mangler én testkamp, før det er tid til mødet med Manchester United. Således gæster AC Horsens Herning på lørdag. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO