2017-07-17 09:56
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jess Thorup er klar til at tage nogle tæsk for at have roteret et halvt hold, og han er skuffet over, at de nye ikke greb chancen mod Brøndby.

4-0.

For anden sæson i træk indledte Brøndby IF sæsonen med at vinde 4-0 hjemmebane. For et år siden var det mod Esbjerg, der senere rykkede ud af ligaen, og søndag var det over FC Midtjylland, der har ambitioner om at spille med helt fremme.

For udeholdet FC Midtjylland var det den værste start overhovedet på Superligaen. Torsdag vandt klubben 4-2 ude over Ferencvarosi, og søndag blev klubben så blæst ud af Brøndby Stadion med 0-4. Og FC Midtjylland-træner Jess Thorup ærgrer sig over klubbens mislykkede start på sæsonen.

- Jeg skal nok tage nogle af tæskene for at have roteret med seks spillere i forhold til sidste kamp, men jeg mener, vi har en superbred og spændende trup, og hvis jeg tror og håber, vi når langt i Europa og skal spille mange spændende kampe, så er det også min vigtigste opgave at holde så mange som muligt skarpe. Derfor var det også nærliggende at give nye spillere chancen fra start. Så har man til gengæld også en forbandet pligt til at gribe dem, og det ved jeg ikke lige, om jeg gjorde, siger Jess Thorup til Ekstra Bladet.

FC Midtjyllands næste opgave er returkampen mod Ferencvarosi torsdag aften i Herning, inden der om mandagen venter et opgør mod Silkeborg, ligeledes i Herning.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO