• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

FCM-træner roser spillerne efter ny sejr: De spændte sgu hjelmen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brian Priske vil hellere fokusere på det positive end det negative, efter FC Midtjylland hurtigt vendte et truende nederlag til sejr over Randers FC.

Af Anders Dehn

Det så ud til, at Randers FC ville hente holdets sjette sejr på stribe, da Simon Piesinger bragte kronjyderne foran i det 54. minut mod FC Midtjylland mandag aften. Men få minutter senere stod der 1-1, og det midtjyske værter endte med at vinde kampen.

Det var ikke udslaget af en overbevisende præstation, hvor vicemestrene bare bankede Randers med lethed. FCM havde svært ved at få spillet til at fungere, og efterfølgende kan cheftræner Brian Priske godt få øje på hårene i suppen. Han vil dog hellere fokusere på de skefulde, der smagte godt.

Læs også:Millionregn over Superligaen: Så mange tv-penge får hver enkelt klub

- I stedet for at tage de negative briller på så lad os kigge på, at de her drenge sgu' spænder hjelmen, da der er brug for det. Den karakterstyrke vil jeg hellere fokusere på end at kigge på nogle af de ting, som ikke lige lykkes. Og så er det klart, at det andet skal vi have fokus på i den kommende tid, siger han ifølge Herning Folkeblad.

Det, der lykkedes, var blandt andet at vende det truende nederlag til sejr. Først udlignede Mikael Anderson til 1-1 bare tre minutter efter Randers' føringsmål, og ti minutter senere scorede Jens-Lys Cajuste så til 2-1, som også blev kampens resultat.

Læs også:FC Midtjylland-talent ville have mere spilletid: Jeg har budt mig til

Dermed bevarer FC Midtjylland sin føring i toppen af Superligaen, hvor holdet har fire point ned til FC København, der havde vundet 3-1 over Esbjerg fB søndag eftermiddag.

Den kommende tid, som Brian Priske nu vil fokusere på, byder først og fremmest på en udekamp i netop Esbjerg på fredag. FC Midtjylland har kun tabt ét af de seneste 12 opgør mod EfB.

Se højdepunkter fra Randers-kampen i toppen af denne artikel.

Læs også:Forsvarstalent får lang kontrakt i FC Midtjylland

Læs også:Superligaens bedste: Brøndby rykker stærkt mod toppen

Læs også:Forbandelsen fortsætter: Det er jeg pisse træt af

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.