• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

FCM-træner trods historisk pointsnit: Vi er slet ikke tilfredse

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brian Priske stiller sig ikke tilfreds med et efterår, hvor FC Midtjylland ellers har det højeste pointsnit i Superliga-historien.

Af Anders Dehn

Selv om FC Midtjylland tabte til AGF søndag aften og dermed fik en dårlig afslutning på en god halvsæson, rokker det ikke ved et bemærkelsesværdigt faktum: Holdets pointsnit er det bedste i Superliga-historien.

FC Midtjylland har med 50 point i 20 kampe hentet 2,5 i gennemsnit pr. spillerunde. Det er højere end FC Københavns ellers suveræne mesterhold fra 2010/11, der hentede 2,45 point i snit.

Læs også:FCM-boss afslører: Vi kunne godt bruge en ny højre back

Cheftræner Brian Priske er dog opsat på, at det ikke bliver ved et stærkt efterår. De gode takter skal fortsætte, når holdet starter op igen i 2020.

- Det er holdfølelsen, vi har fået. Det har været en relativt ny og ung trup, vi har haft at arbejde med. Vi sagde farvel til en del rutinerede spillere i starten af sæsonen, og derfor har de her drenge skullet bruge noget krudt og tid på at finde hinanden. Samtidig med, at de har leveret på højt plan, siger han ifølge TV Midtvest.

Læs også:Erik Sviatchenko efter nederlag: Det skal være en advarsel

- Den del skal vi selvfølgelig tage med, og så skal vi have bygget nogle lag på i forhold til noget taktisk spil både offensivt og defensivt. Der er ingen tvivl om, at vi skal udvikle os. Vi er slet ikke tilfredse med der, hvor vi er nu.

Priske og co. har ikke desto mindre kurs mod mesterskabet. FC København er aktuelt syv point efter på andenpladsen, men mangler en kamp mod OB mandag aften, der kan reducere forspringet til fire point.

Efter det opgør går Superligaen i vinterhi og kommer først ud igen i midten af februar.

Læs også:AGF sejrer i topbrag efter lyncomeback

Læs også:Bedst og værst: Ni vilde minutter sikrede AGF-sejr i Herning

Læs også:Optakt: FC København - OB