• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicklas Grodt Degn

FCM-træner: Vi er nødt til at være skarpere

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brian Priske kritiserer sit holds skarphed og den manglende evne til at spille chancerne større, men sætter sin lid til, at spillerne allerede er klar over det.

Af Nicklas Grodt Degn

FC Midtjylland sad tungt, rigtig tungt, på begivenhederne, da Superligaens førerhold mandag aften slog Silkeborg IF med 2-1.

Det blev alligevel en smule spændende til sidst, da Silkeborg reducerede, og det ærgrer FC Midtjyllands-træner, at hans tropper ikke for længst havde afgjort kampen.

- Vi har rigeligt med chancer til at afgøre og lukke kampen lang tid inden, de reducerer. Der er nogle facetter af spiller, som vi ikke er tilfredse med. Blandt andet, at vi ikke får kørt nogle af chancerne store nok. Vi afslutter fra nogle mærkelige vinkler, hvor der er en mand, der står mere fri end ham, der afslutter. Der er vi nødt til at være skarpere, sagde Brian Priske efter kampen til TV3 Sport.

Han tror ikke, at motivationen spillede ind.

- Det er altid en af de kampe, hvor man som træner er ekstra opmærksom på, om energien og motivationen er der. Der skal aggresivitet til i samtlige Superliga-kampe, ellers bliver det svært. Selvfølgelig var vi ekstra opmærksom på, at vi skulle presse drengene hårdt nok. Jeg synes, vi lægger okay ud, men vi får den ikke prikket ind, således at vi kan læne os tilbage i havestolene og nyde noget af spillet. Det er kvalitet, der er vi nødt til at steppe op, og det ved drengene også godt, for det har de fået at vide.

FC Midtjylland fører nu igen Superligaen med syv point mere end FC København.

---------------------------

Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets læsere - SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus