• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

FCM udlejer ung offensivspiller til Brentford: Hans potentiale er enormt

FC Midtjylland udlejer 19-årig offensivspiller til Brentford for den kommende sæson.

Af Victor Risager

I sidste uge meddelte FC Midtjylland, at de havde forlænget med Japhet Sery Larsen og udlejet ham til engelske Brentford. Og nu får den 19-årige forsvarsspiller selskab af et velkendt ansigt i den engelske klub.

FC Midtjylland udlejer således også den 19-årige offensivsspiller Christian Tue Jensen til den engelske Championship-klub for den kommende sæson. Det meddeler FC Midtjylland på sin hjemmeside.

Læs også: FC Midtjylland forlænger med stort talent og udlejer ham til Brentford

Midtjydernes sportschef, Svend Graversen, ser et stort potentiale i Christian Tue Jensen og håber, at han får mulighed for at udvikle sine færdigheder i det engelske.

- Han har udviklet sig meget på det seneste, og Tue er en spiller med store individuelle færdigheder samt et fantastisk spark. Hans offensive potentiale er enormt, og det får han mulighed for at forfine i den kommende tid.

- De bliver udfordret maksimalt i et miljø, de ikke kender, og så får de kampe på B-holdet i Brentford FC, hvilket helt sikkert giver dem meget, siger Svend Graversen.

Sidste sommer skrev Christian Tue Jensen under på en femårig aftale med FC Midtjylland, og han er altså på kontrakt i klubben indtil sommeren 2023. Han har fortsat sin førsteholdsdebut i klubben til gode.

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus