FCM viste ingen nåde: Hamrer Hammarby i stykker

Superligaens førerhold tog til Sverige og viste sig flot frem med en sejr på 4-0 over Hammarby.

Der er stor forskel på, hvor seriøst klubberne tager testkampe.

Skulle Hammarby have været i tvivl om FC Midtjyllands engagement forud for holdenes testkamp tirsdag aften, har svenskerne i hvert fald nu fået svaret.

FCM mødte nemlig op i Sverige for at uddele bank. Midtjylland, der i øjeblikket fører Superligaen, besejrede Hammarby med 4-0.

Efter et kvarter scorede Mabil, der fik bolden serveret af Lasse Vibe. Se det flotte mål i videoen over artiklen.

Kort inde i anden halvleg gjorde Lasse Vibe det til 2-0, da han fulgte op på Evanders hovedstødsafslutning, der ramte overliggeren. Situationen kom efter, at Paulinho serverede et flot indlæg fra venstre.

Og nu gik det stærkt. Alt for stærkt for Hammarby.

Tre minutter senere bragte Anders Dreyer midtjyderne foran 3-0.

Det skete efter, at han erobrede bolden fra Hammarby-danskeren Mads Fenger højt i banen, hvorefter Anders Dreyer trak ind i feltet, hvor han sendte kuglen resolut ind i det lange hjørne.

Fire minutter senere lukkede Evander kampen, ved at udplacere Blazevic i Hammarby-målet med en afslutning fra kanten af feltet.

Hammarby havde også danske Jeppe Andersen med på holdet, der har en fortid i Esbjerg.