• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

FCM's midtbanekriger: FCK kunne ikke gøre noget

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Ifølge Frank Onyeka var der ikke meget, som FC København kunne have gjort mod et velspillende FC Midtjylland-mandskab søndag aften

Af Mikkel Sloth

Frank Onyeka er gået hen og er blevet en af de vigtigste spillere på det FC Midtjylland-mandskab, der topper 3F Superligaen og som søndag aften i overbevisende stil vandt 4-1 på hjemmebane over de forsvarende mestre og nærmeste titelrivaler fra FC København.

Her spillede den stadig kun 21-årige nigerianske midtbanespiller igen en flot kamp, og ifølge Onyeka selv kunne de gæstende københavnere intet stille op mod et godt forberedt FC Midtjylland-hold.

Læs også:FCK-kaptajn: Vi må være ydmyge og acceptere det

- Det var en hård kamp, men holdet moste FC København både defensivt og offensivt. De kunne ikke gøre noget. Det var en god kamp fra alle, fortæller Frank Onyeka til FC Midtjyllands hjemmeside og uddyber:

- Vi har trænet meget de seneste dage, og vi fulgte vores gameplan. Det fungerede perfekt for os, og det var derfor, vi kom ud med denne sejr. 4-1, det er godt. 

Læs også:Sviatchenko efter overlegen sejr: FC København skulle moses

FC Midtjylland har nu givet sig selv en ganske solid føring i toppen af tabellen, og de har med sejren nu syv point ned til netop FC København på andenpladsen. 

Læs også:FCM-boss: Noget af det bedste, jeg har set

Læs også:Solbakken revser mentaliteten efter nederlag til FCM: Vi var helt væk

Læs også:Lamslået Nelsson: Det var ikke godt nok

---------------------------

Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus