• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

FCM's stjerneskud: Min personlige succes kommer i anden række

Brasilianske Evander er det nye navn i Herning og Ikast, hvor offensivspilleren igen og igen har vist kvaliteter.

Af Kenneth Jensen

Fire gange har brasilianske Evander scoret i Superliga-foråret, og dermed har offensivspilleren haft en afgørende fod med i, at FC Midtjylland har hentet et par point ind på topholdet FCK, så der nu kun er et enkelt point, der adskiller de to mandskaber.

Og selv om han er blevet rost til skyerne og har vist store kvaliteter i FC Midtjylland, har succesen ikke steget den 20-årige profil til hovedet.

Brasilianerens fokus er fuldt og fast på holdet i FC Midtjylland og på at genvinde det danske mesterskab, og arbejdet hen mod det danske mesterskab kommer før personlig hæder og succes.

- Jeg har kun været her i godt og vel et halvt år, så jeg har forhåbentlig meget mere at byde på. Jeg er ikke tilfreds endnu, men det går fremad, og jeg føler mig godt tilpas. Jeg vil være med til at gøre FC Midtjylland til mestre igen. Det er min vigtigste opgave. Så må min personlige succes komme i anden række, siger Evander i et større interview med Ekstra Bladet.

Indtil videre har Evander scoret seks gange i Superligaen for de danske mestre. Han har allerede gjort det så godt, at lejeaftalen er blevet vekslet til en permanent aftale med FC Midtjylland.

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Enten AGF eller Randers FC får chancen for at møde Superligaens nummer fire i en afgørende kamp om at komme i Europa.

Mere Superliga

Fokus