• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

FCN-direktør: Truppen er klar til komprimeret slutprogram

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Skal Superliga-sæsonen afsluttes på få uger, er FC Nordsjælland-direktør Søren Kristensen fortrøstningsfuld i forhold til spillertruppen.

Af Torsten Kjems Hansen

Der bliver tidligst tale om at skyde Superligaen i gang 17. maj.

Det ligger fast efter statsminister Mette Frederiksens mandags-pressemøde, hvor det blev gjort klart, at forsamlinger med flere end 10 personer ikke er tilladt frem til 10. maj. Siden er Divisionsforeningen kommet med tre start-planer for, hvornår ligaen igen kan komme i gang - uden tilskuere. 

17. maj, 24. maj og 31. maj. 

Det kan meget vel ende med et ganske komprimeret kamp-program, men hos FC Nordsjælland er man helt klar til en hæsblæsende afvikling af sæsonen, hvis det bliver tilfældet. 

-Jeg er rimelig rolig på klubbens vegne. Vi har nogle gode ledere, der har prøvet det her før, så vi er i gode hænder. Og vi har en trup, der vil være klar og bred nok til eventuelt at skulle spille et meget komprimeret program, siger FCN-direktør Søren Kristensen til Frederiksborg Amtsavis

Læs også:Øl, biogas og cement: Danmarks tossede stadionnavne

Divisionsforeningen sendte tirsdag en pressemeddelelse ud, hvor de tre start-datoer blev luftet. I samme meddelelse lød det, at man regner med at kunne skyde en ny sæson i gang til september, hvilket også kan give spillerne mulighed for at holde ferie efter afslutningen af denne sæson. 

Til september må der - indtil videre - igen være tilskuere på tribunerne, da det falder ind under "større begivenheder," som statsminister Mette Frederiksen mandag aflyste til og med august. 

Læs også:Træner-karrusellen: Så længe har Superliga-trænerne været i jobbet

Læs også:Tidligere FCK-spiller gør comeback i Serie 1

Læs også:Ingen lønnedgang endnu i AaB, men muligheden eksisterer

Læs også:FC Nordsjælland-boss regner med nye datoer for transfervinduet