• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller håber det bedste for sine gamle holdkammerater i Champions League - også for FCK's skyld.

Af Martin Davidsen & Torsten Kjems

FC Nordsjælland vandt som bekendt det danske mesterskab og dermed den direkte plads i Champions League-gruppespillet foran FC København.

FC København fik en lille hævn over de danske mestre i weekenden, da det blev til sejr i Parken, men i denne uge høster FCN frugten af mesterskabet, når der tages hul på de europæiske gruppespil. Onsdag skal FC Nordsjælland i kamp ude mod Shakhtar Donetsk i Champions League, mens FC København dagen efter hjemme tager mod norske Molde i Europa League.

På trods af niveau-forskel og ikke mindst størrelsen på penge-beløbene i de to turneringer, bliver der ikke set skævt til FCN fra FCK'ernes side.

- FC Nordsjælland vandt guldet for næsen af os, så det har de gjort sig fortjent til. Derfor er der ingen hard feelings. Men selvfølgelig ærgrer vi os over, at de vandt guldet foran os, som vi ærgre os over, at vi blev slået ud af Lille i CL-kvalifikationen, fordi det var så tæt, siger FC Københavns Kris Stadsgaard til tipsbladet.dk

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller ønsker sine gamle holdkammerater alt mulig held og lykke i Champions League - også for FC Københavns skyld.

- For min skyld må FC Nordsjælland gerne vinde Champions League, for det giver en masse point til dansk fodbold, så lige meget hvilket dansk hold, der var kommet med i Champions League, havde jeg håbet på det bedste, siger han

De fleste brugere på tipsbladet.dk tipsbladet.dk har via en afstemning tippet, at FC Nordsjælland får mellem 0 og tre point ud af de seks kampe, hvor der ud over de to kampe mod Shakhtar Donetsk venter opgør mod Juventus og de forsvarende Champions League-mestre fra Chelsea.

Kris Stadsgaard tror dog på et lidt bedre resultat for de danske mestre.

- Det bliver selvfølgelig svært for dem. Det skal det være i Champions League. Får de samlet 4-5-6 point, vil det være flot, lyder det fra Kris Stadsgaard.

Champions League bliver sat i gang tirsdag aften, men den danske deltagelse lader vente på sig til onsdag.