Mandag meldte Emre Mors agent ud, at der har været et konkret bud på hans klient, men det vil FC Nordsjælland ikke forholde sig til. Heller ikke til agentens meget positive omtale af den talentfulde angriber.

Emre Mor fik først Superliga-debut i november og en fuldtidskontrakt i december, men alligevel er der masser af interesse for ham. Og en enkelt klub har endda afgivet et konkret tilbud til FC Nordsjælland. Sådan sagde spillerens agent til tipsbladet.dk i går

Den udlægning vil FC Nordsjælland ikke sige noget om. Tipsbladet.dk har været i kontakt med sportschef Carsten V. Jensen, der afviser at be- eller afkræfte Muzzi Ozcans oplysninger. 

I samme interview roste Ozcan sin klient til skyerne og kaldte Mor for et af Europas største talenter, der er over 35 millioner kroner værd. Store ord om en spiller, der har 76 minutters Superliga-erfaring, men "CV" har ingen kommentarer til, hvorvidt det er at tale en ung spiller for meget op.

- Hvis vi har noget at sige til de folk, der rådgiver Emre, så taler vi det in house, om man så må sige. Jeg kommer ikke til at kommentere på det, så det må stå som deres, siger sportschefen.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO