Superliga Ole Hoffskov

FCN-profil: Vi er ikke hævet over andre i samfundet

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FCN-spillere Mads Døhr Thychosen krydser fingre for, at Superligaen snart bliver genoptaget, men han fastslår, at fodboldspillere ikke er hævet over andre.

Af Ole Hoffskov

Fodboldfans over hele verden venter utålmodigt på, at der bliver givet grønt lys til igen at spille kampe, og det samme gælder spillerne, men det er vigtigt at se ud over egen næsetip, fastslår FC Nordsjælland-profilen Mads Døhr Thychosen over for sn.dk.

FC Nordsjælland-spillerne blev i sidste uge kaldt tilbage på arbejde efter at have været hjemsendte med støtte fra den trepartsordning, regeringen har vedtaget sammen med arbejdsmarkedets parter, og det havde FCN næppe gjort, hvis der ikke var håb om, at Superligaen snart bliver genoptaget.

Læs også:Superligaen er blevet rutine: AaB-profil vil til udlandet til sommer

Foreløbig må spillerne dog nøjes med at træne, og det lever Mads Døhr Thychosen fint med.

- Jeg håber da 100 procent på, at vi kommer i gang, og at det bliver inden for en måned eller halvanden. Men det her er måske fint nok for nu. Hele samfundet skal jo følge med, og jeg synes heller ikke, at vi som fodboldspillere skal være hævet over alle mulige andre. Der skal åbnes en del op, for at fodbold også kan åbnes. For det ville være paradoksalt, hvis vi løber og spiller kampe, mens alt andet er lukket, siger han til sn.dk.

Læs også:Midt i coronakrise: Salg af Randers FC sat på pause

Divisionsforeningen satser på, at Superligaen kan genoptages i slutningen af maj. Senere på ugen skal kulturminister Joy Mogensen holde et møde med netop Divisionsforeningen, hvor situationen i dansk fodbold skal vendes. 

Læs også:FCN-træner om komet: Har ikke set dansker med større potentiale siden Laudrup

Læs også:Opgørelse: FCK er bedst til at score først og vinde - FCN er værst

Læs også:Corona-krise: Spillersalg i Brøndby er ikke nok - nye millioner er et must