• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

FCN-spiller foran skæbnesæson: Fast spilletid eller klubskifte

FCN-spiller foran skæbnesæson: Fast spilletid eller klubskifte
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mathias Rasmussen føler, han har gjort sig fortjent til mere spilletid i FC Nordsjælland. Han fastslår, at han sandsynligvis skifter klub, hvis han ikke bider sig fast i denne sæson.

Af Ole Hoffskov

Mathias Rasmussen kom til FC Nordsjælland fra IK Start i 2016, og søndag spillede han sin Superliga-kamp nummer 51. Det er ganske godt gået af en gut på 20 år, men det hører med til historien, at nordmanden blot er startet inde i 14 af de 51 kampe, og kun to gange har han spillet 90 minutter. Det er med andre ord meget ind og ud for offensivspilleren.

Det skal ændre sig i denne sæson. Nu vil 20-årige Mathias Rasmussen bide sig fast i FC Nordsjællands startopstilling, og sker det ikke, vil han sandsynligvis søge nye udfordringer, selv om hans kontrakt med Farum-klubben løber frem til sommeren 2020.

- Hvis jeg ikke spiller fast i løbet af denne sæson, er det nok sandsynligt, at jeg skifter, siger Mathias Rasmussen til Fædrelandsvennen og tilføjer, at IK Start i hjemlandet kan være en mulighed.

Han er ikke helt tilfreds med den mængde spilletid, det er blevet til.

- Jeg ønsker mig mere spilletid og er nok lidt utålmodig. Jeg mener, jeg har fortjent at spille lidt mere, end jeg har gjort, lyder det fra nordmanden.

Carsten V. Jensen, der er sportschef i FC Nordsjælland, medgiver, at den igangværende sæson kan være meget definerende for Mathias Rasmussen, der så sent som i torsdags kom på måltavlen for FCN i Europa League-kampen mod Partizan Beograd.

- Han har et stort, stort potentiale. Så det er mest op til Mathias selv. Jeg er enig i, at dette bliver en vigtig sæson, lyder det fra Carsten V. Jensen.

Mathias Rasmussen spillede søndag 81 minutter for FC Nordsjælland i 0-1-nederlaget til AaB. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus