• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

FCN-spiller om muligt klubskifte: Bliver ikke svært at finde en klub

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Godsway Donyoh regner ikke med at få svært ved at finde en ny klub.

Af Victor Risager

I sommer var Godsway Donyoh meldt på vej væk fra FC Nordsjælland efter fire succesfulde sæsoner i FC Nordsjælland, men et skifte blev aldrig en realitet, og den 25-årige ghaneser er stadig at finde i FC Nordsjælland.

Det er dog kun på lånt tid. FC Nordsjællands cheftræner, Flemming Pedersen, fortalte i november til tipsbladet.dk, at Donyoh har udtjent sin værnepligt i klubben og kan skifte i januar.

Men i efteråret har ghaneseren imidlertid ikke spillet meget i FC Nordsjælland, hvor det blot er blevet til seks kampe og ét mål i Superligaen, mens han har døjet med skader – noget, der potentielt kan skade interessen i den 25-årige offensivspiller.

Læs også:Superligaens bedste: Ny mand på tronen

Hovedpersonen selv forventer dog ikke, at det bliver svært at finde en ny klub.

- Det bliver ikke svært at finde en klub. For det her er den eneste sæson, hvor jeg ikke har spillet mange kampe. Det er kun 12-13 kampe, jeg ikke har været med i, og folk ved, hvad jeg kan og hvilke kvaliteter, jeg har, siger Godsway Donyoh til sn.dk.

Og FC Nordsjælland står klar til at hjælpe ham, hvis han vil væk i januar - selv hvis der ikke kommer store bud. Penge spiller ikke nogen rolle i Donyohs situation, sagde Flemming Pedersen til tipsbladet.dk i november.  

Læs også:AaB har næste chef klar inden jul - tavs om FCN-boss

- Penge spiller ikke nogen rolle i forhold til Godsway. Vi har med en spiller at gøre, som har udtjent sin værnepligt i FC Nordsjælland, og hvis han vil væk til januar, så vil vi da hjælpe så godt, vi kan, sagde Flemming Pedersen dengang.

Godsway Donyoh står noteret for 28 mål på 82 kampe for FC Nordsjælland, som han kom til i 2015 fra Manchester City på en fri transfer.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 19. runde

Læs også:FCM holder forspringet til FCK med sejr over Brøndby

Læs også:Bænket FCK-kant: Der skal ske et eller andet

Superliga

Mere Superliga

Fokus