• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

FCN-sportschef: Forstår godt, hvis Hjulmand er skuffet

Sportschefen i FC Nordsjælland, Carsten V. Jensen, forstår godt, hvis Kasper Hjulmand er skuffet over det glippede skiftet til Anderlecht.

Af Sylvester Guldberg Røn

I starten af januars transfervindue var der hede rygter om FC Nordsjælland-træner Kasper Hjulmand. Hjulmand var ifølge flere medier tæt på jobbet i belgiske Anderlecht, og danskeren var angiveligt rejst til Belgien for at forhandle. Hjulmand endte dog ikke med jobbet i den belgiske topklub. 

Flere medier skrev, at det var FC Nordsjælland, der stod i vejen for Hjulmands klubskifte. Det passer dog ikke ifølge FCN's sportchef, Carsten V. Jensen.

Ifølge Carsten V. Jensen modtog klubben et bud fra Anderlecht lørdag den 5. januar, som de meldte positivt tilbage på dagen efter. Her fik de dog meldingen om, at Anderlecht havde ansat en anden træner. 

- Jeg kan da godt forstå, hvis Kasper er skuffet, hvis han troede, det var tæt på, for så var det en selvfølgelig en mulighed, der glippede for ham. Men fra mit synspunkt har vi skulle gøre vores arbejde først, og da vi nåede til konklusionen, var det ikke noget tema længere, og det har det sådan set ikke været siden, siger Carsten V. Jensen til Canal 9. 

Kasper Hjulmands kontrakt med FC Nordsjælland udløber til sommer, og det er allerede meldt ud, at aftalen ikke bliver forlænget. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus