FCN tæt på stort comeback mod ukrainere

FC Nordsjælland var tæt på at komme tilbage efter at have været bagud 0-3, men Farum-klubben tabte 2-3 til ukrainske Karpaty Lviv.

FC Nordsjælland var på vej mod en røvfuld, da holdet onsdag mødte Karpaty Lviv fra Ukraine på træningslejren i Tyrkiet. Kort inde i anden halvleg var stillingen 3-0 til ukrainerne, men FC Nordsjælland kom godt tilbage og nøjedes med at tabe 2-3.

Første halvleg var en målløs affære, og i pausen benyttede Kasper Hjulmand lejligheden til at skifte godt ud på FCN-mandskabet. Dette brød lidt af rytmen, og så slog Karpaty til.

Efter 50 minutter blev det 1-0, og to minutter senere begik prøvespilleren Dominic Oduro et straffespark, som blev eksekveret til 2-0. Efter 66 minutter blev det også 3-0 til Kaparty. Så fik man bange anelser på FCN's vegne, men holdet slog tilbage, og med 20 minutter igen blev det 1-3 efter et ukrainsk selvmål. Fem minutter senere reducerede FC Nordsjælland yderligere ved Emiliano Marcondes, og Souheib Dhaflaoui var tæt på at gøre det til 3-3 i slutminutterne, men FCN måtte indkassere et smalt nederlag.

FC Nordsjælland møder på søndag Dnipro, der i sidste sæson nåede hele vejen til finalen i Europa League.