Mohammed Fellah vedkender sig en skuffende start i FC Nordsjælland. Nu vil han revanchere sig.

Mohammed Fellah skiftede forud for denne sæson fra Esbjerg til FC Nordsjælland, men nordmanden har indtil videre ikke været den forstærkning, både han og klubben havde håbet på. Men det kan han selvfølgelig nå endnu.

Mohammed Fellah er i hvert fald mødt op i fremragende form efter juleferien, og ved den obligatoriske bip-test var han sammen med Marcus Ingvartsen den spiller, der løb længst i FC Nordsjælland. Et soleklart tegn på, at nordmanden har iført sig arbejdshandskerne, og han er da også indstillet på at arbejde sig tilbage i varmen efter en skuffende halvsæson.

- Det har været fint at komme til en ny klub, men det er ikke gået, som jeg havde forventet, og som jeg havde håbet på. Det har ikke været en god start, lad mig sige det sådan. Det tror jeg også, alle kan se. Jeg har haft nogle småskader og infektioner i kroppen, som har sat mig lidt tilbage. Nu må jeg fokusere på fremtiden og på at bide mig fast. Det vil jeg gøre mit bedste for hver dag, siger Mohammed Fellah til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Jeg føler mig helt klar igen. Det er gået fint den første uge, og testene har vist, at jeg har trænet godt i vinteren, så jeg føler mig fit.

Han fastslår, at overgangen fra Esbjerg til FC Nordsjælland har været vanskeliggjort af, at man griber tingene meget forskelligt an i de to Superliga-klubber.

- Det har været et stort skifte i forhold til træningsmiljø. Vi træner godt her, og vi træner længere. Det hele er meget professionelt. Misforstå mig ikke, det var også fint nok i Esbjerg, men man griber tingene forskelligt an i de to klubber, siger Fellah.

- Jeg tror, de fleste ved, at FC Nordsjælland spiller på en anden måde end de fleste hold, og det tager tid at komme ind i det system. Men jeg forsøger at suge til mig og få noget positivt ud af det.

27-årige Mohammed Fellah var på banen i 10 Superliga-kampe for FC Nordsjælland i efteråret – fem som starter og fem som indskifter. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO