• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Fischer: Det eneste gode ved situationen er, jeg kan få fysikken på plads

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Hvis der er én god ting ved, at fodbolden holder coronapause, er det, at en skadesramt spiller som Viktor Fischer kan nærme sig topform uden at misse kampe, siger han.

Af Anders Dehn

Denne sæson har været en forglemmelig en af slagsen for Viktor Fischer. Selv om hans otte oplæg i Superligaen er hæderligt, er hans to scoringer ikke alverden. Og så har han fået meget af sæsonen ødelagt af skader.

Fischer nåede lige nøjagtig at komme tilbage og spille et kvarter efter sin seneste skadespause, inden dansk og international fodbold gik på coronapause. Så hvis der skal siges noget positivt om den nuværende situation, er det, at det giver spillere som Fischer mulighed for at komme tilbage i topform uden at misse kampe.

- Formen er god, og det er måske den eneste gode ting ved hele situationen, at jeg nu kan få trænet godt fysisk. Når det er på plads, så skal jeg nok ramme mit bedste niveau. Det er jeg ikke så bekymret for. Vi er underdogs nu, men vi skal helt sikkert gå efter det, skriver Viktor Fischer på FC Københavns Facebook-side.

Læs også:UEFA straffer Celtic og klubbens manager efter FCK-kamp

Offensivspilleren besvarede tirsdag aften spørgsmål fra fans, og en ville altså vide, hvordan Fischers form var, og hvordan han så chancerne for at vinde mesterskabet, når/hvis sæsonen kan spilles til ende.

Læs også:Solbakken forventer ikke fodbold foreløbig: Vi skal væbne os med tålmodighed

Superligaen er i øjeblikket suspenderet til og med 13. april. Viktor Fischers egen manager, Ståle Solbakken, tvivler dog på, at ligaen kommer i gang igen umiddelbart efter påske.

- Jeg tænker ikke, at Mette Frederiksen havde fodbold i tankerne, da hun talte om at åbne Danmark efter påsken. Men vi håber alle sammen, at vi stille og roligt kan finde tilbage til det normale. Vi skal nok væbne os med tålmodighed, for der er andre vigtigere ting at tage os af, før vi skal koncentrere os om at spille fodboldkampe igen, siger han til DR Sporten.

Læs også:Solbakken: Vi skal tage vare på specielt de udenlandske spillere

Læs også:FCK-profil om lønnedgang: Der er ingen, der skal have ondt af os

Læs også:FC København-spillere og ledere går ned i løn

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.