2016-03-04 13:36
Foto: Ernst van Norde/Polfoto

Randers FC er en af de klubber, der bejler til subtoppen og placeringer, der giver europæisk deltagelse. Målsætningen hedder top seks, men Kasper Fisker drømmer i det stille om mere.

Randers FC er aktuelt nummer seks i Superligaen, fire point efter FC Midtjylland, SønderjyskE og Brøndby IF, der alle har  32 point, men i virkeligheden burde afstanden til FCM og Brøndby have været to point, mens SønderjyskE kun skulle have været et point foran RFanders FC.

Sådan ser de i hvert fald på tingene i Randers, efter klubben i lørdags smed to point mod SønderjyskE. Smed, fordi Moussa Maazou i dommerens tillægstid tabte bolden, og fordi Randers-holdet blev fanget langt fremme i banen. Fordi Johan Absalonsen uhindret kunne drive bolden 50 meter, og forbi SønderjyskE-topscoreren viste utrolig kølighed og sparkede bolden ind til slutresultatet 1-1.

Men trods det ærgerlige boldtab er Randers FC fortsat fortrøstningfulde i forhold til foråret, der gerne skal ende med en top seks-placering.

- Jeg har stadig en god fornemmelse omkring sæsonen. Det er lidt den samme fornemmelse, som dengang jeg kom til klubben efter det første halve år. Det hold og det år gav en god fornemmelse, og jeg føler, vi arbejder hen mod det, siger Kasper Fisker til tipsbladet.dk og forklarer:

- Målsætningen er at ende i den bedste halvdel, men jeg har en personlig drøm om, at vi kan nærme os den fjerdeplads, der giver europæisk. Jeg synes ikke, det er beskedent, at vi siger top seks, for hvis målsætningen hed top fire, var der kun tre hold, der måtte ende foran os.

- Tænk over det: FCK bør ende højere end os, du kan sige det samme om Midtjylland, og Aalborg ser også ud til at ende meget godt. Hvis vi så skal blive nummer fire, skal vi have Brøndby, SønderjyskE og alle de andre bag os. Men personligt vil det betyde meget for mig: Jeg var skadet, da vi spillede i Europa sidste år, og det vil jeg virkelig gerne prøve. Og så skal vi på fjerdepladsen. Det bliver svært, siger Kasper Fisker.

Det kræver point ude mod Esbjerg søndag - og gerne tre. Og hvis nogen har opskriften på sejr mod et 'nyt' Esbjerg-hold, kan det meget vel være Kasper Fisker, der kender trænerstaben indgående fra deres fælles fortid i Hobro IK. Det er nemlig Jonas Dal og Lars Justesen, der står i spidsen for EfB.

- Det er et hold, der er langt fra at spille på samme måde som SønderjyskE. Det er selvfølgelig et bundhold, men jeg kender de to træenre, og de går meget op i at forsvare og kæmpe. Men de vil også gerne frem og score mål, og de slår kontra med flere folk (end SønderjyskE, red.), og så det trænere, der gerne vil have aggressive spillere.

- Jeg forventer, at vi kommer til at have bolden en del, og vi går efter de tre point. Vi kunne godt bruge en sejr, hvor vi spiller til nul - og måske vinde med mere end én. Det vigtigste er dog at vinde, siger Kasper Fisker.

Fisker ser ud til igen at være blevet stamspiller i Randers, efter han det seneste års tid har været lidt inde og ude af holdet. Søndag ventes han for anden kamp i træk at være i startopstillingen.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO